Barça

“Acabar la lliga invictes és un al·licient claríssim”

El Barça juga demà al Ciutat del València contra el Llevant el penúltim partit de la temporada. Això és el què ha dit Ernesto Valverde en roda de premsa:

Acabar la lliga invictes

“Això no és mai un objectiu a principi de temporada, però ara amb la lliga ja guanyada, hem de buscar al·licients, i aquest n’és un de claríssim”

El Llevant de Paco López

“Veient al Llevant tota la temporada, sempre he pensat que tenia més joc i equip suficient per estar més amunt, però és cert que en les últimes jornades ha fet uns números increïbles. Ara tenen més tranquil·litat i autoconfiança, i hem de lluitar contra això”

Amistós a Sud-Àfrica

“Ens el prenem com un entrenament estrany. La idea és portar dos equips i no córrer riscos, i alhora, complir amb els compromisos del club”

Planificació

“He parlat molt per sobre amb el club, però si demano als meus jugadors que estiguin pendents de la competició fins el darrer moment i que mantinguin el nivell, jo faig el mateix!

Griezmann

“Els grans jugadors sempre s’entenen, com diu Zidane, però parlem d’una hipòtesi perquè ningú sap mai què pot passar en aquests clubs grans”

Comptar amb el filial

“Per fer-ho, necessito que la plantilla no sigui molt llarga. M’agrada que si puja un jugador, no estigui pujant i baixant tota la temporada, perquè si no no sap on està. Haurem d’analitzar-ho a final de temporada, però l’opció de pujar Aleñá està més o menys clara perquè ha fet una temporada excepcional”

Messi, la Bota d’Or i el descans

“M’encantaria que guanyés tots els trofeus però no crec que ell estigui obsessionat. Sóc conscient que hi ha jugadors que marxen amb la selecció just quan acaba la temporada, però demà és un partit important”

La defensa

“Ter Stegen juga demà, i ja veurem qui juga en defensa, perquè és on anem més justos per la sanció de Sergi Roberto i els problemes d’Umtiti”

Substituir Iniesta

“La primera opció és mirar què tenim aquí, i Coutinho és una opció, però també tenim gent al B com Aleñá. La tendència és voler que un jugador faci la mateixa feina que ell, i això és impossible, perquè és un jugador especial”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)