Barça

Sense Messi per cinquena vegada

Bons números. L’argentí, que avui no jugarà per decisió tècnica, tampoc ho va fer en el duel de La Rosaleda (0-2) per la seva paternitat i en els tres primers partits de copa: dos contra el Múrcia (0-3 i 5-0) i l’anada dels vuitens contra el Celta (1-1)

El duel d’aquest vespre contra el Llevant serà el segon de lliga que es perdrà Messi aquest curs, després del de La Rosaleda a Màlaga, en què l’astre argentí va quedar fora de la llista de convocats per la seva tercera paternitat. En aquella ocasió, els blaugrana se’n van sortir sense problemes, ja que es van imposar per 0-2. A més, Messi no va disputar els tres primers partits de la copa del Rei. En els dos primers, contra el Múrcia, el Barça es va imposar sense dificultat –0-3 i 5-0–, mentre que en el tercer, a Vigo, l’equip d’Ernesto Valverde va assolir un meritori 1-1.

A part d’aquests cinc duels sense Messi, l’argentí també va iniciar cinc partits oficials des de la banqueta, i en aquesta situació la seva absència sí que va ser força significativa, ja que el Barça només va ser capaç de guanyar un d’aquests enfrontaments, contra l’Sporting de Portugal (2-0), en la darrera jornada de la lligueta de la Champions. En els altres quatre, en canvi, a Torí en la lliga de campions (0-0) i en la lliga contra l’Espanyol (1-1), el Sevilla (2-2) i el Celta (2-2), el Barça no va ser capaç de passar de l’empat. A més, cal afegir l’enorme importància que va tenir Messi en el duel del Pizjuán, en què en va fer prou amb 32 minuts màgics per evitar que els blaugrana perdessin el seu primer partit de lliga, ja que quan va entrar el marcador era de 2-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)