Barça

Vermaelen, a punt per al mundial

Tres setmanes de baixa. El central, que es va lesionar contra el Llevant, té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama dreta que el privarà de jugar l’últim duel de la lliga, però no de poder disputar el torneig de Rússia

Thomas Vermaelen es va fer a València la quarta lesió de la temporada, un malefici que l’ha acompanyat durant tota la seva carrera i que diumenge, tan bon punt el belga va mirar a la banqueta per demanar el canvi, va fer témer el pitjor: que una altra maleïda lesió el deixés sense poder disputar el mundial de Rússia, en què s’espera que sigui titular. Per sort per a Vermaelen, però, les proves a què va ser sotmès ahir van revelar que la lesió no és tan greu: un trencament al bíceps femoral de la cama dreta que el deixarà a la infermeria tres setmanes, un període que no li permetrà disputar el darrer partit de la lliga, contra la Real, però que en canvi sí que el deixarà entrar a la llista de convocats de Robert Martínez, el tècnic de Bèlgica.

Un altre tema ben diferent és quin serà el futur de Vermaelen, ja que és tan cert que té el nivell suficient per ser el tercer central del Barça –com va demostrar a la tardor– com que la seva fragilitat física el converteix en un futbolista massa irregular. Tot i que no es descarta que el club blaugrana incorpori un tercer central per convertir Vermaelen en el quart, el Barça tampoc veuria amb mals ulls un traspàs si arribés alguna bona oferta per ell, una circumstància que només es produirà si el central belga sobresurt en el mundial de Rússia. De qualitat, no li’n falta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)