El Barça també és superior en la tornada

Copa juvenil. Els blaugrana vencen còmodament al Betis amb dianes de Nils i Guillem i certifiquen el passi als quarts de final

betis 0 barça 2

BETIS:Luque, Simón, Calderón (Christian, 15’), Álex, Diego González, Jaime, Rober, Meléndez (Parada, 56’), Baena (Rodrigo, 56’), Abreu (Diego Esteban, 60’) i José Carlos.BARCELONA:Iñaki, Mate (Arnau, 72’), Mingueza, Chumi, Miranda, Monchu, Guillem, Collado (Jandro, 67’), Nils (Konrad, 53’), Riqui Puig (Martí, 58’) i Edgar.GOLS:0-1 (5’) Nils. 0-2 (44’) Guillem.RESULTAT DE L’ANADA:3-1 favorable al Barça.ÀRBITRE:Orellana Cid.T.G.:A Riqui Puig, del Barça.

No va tenir cap problema en el partit de tornada el Barça per passar de ronda i plantar-se en els quarts de final de la copa juvenil. Amb comoditat, els blaugrana van fer valer el 3-1 del partit d’anada i també van vèncer amb dos gols de Nils i Guillem en la primera meitat contra un Betis incapaç de fer front a la potència blaugrana en el conjunt dels 180 minuts. El conjunt blaugrana, doncs, passa de ronda juntament amb l’Atlético, el Rayo i l’Athletic, tot i que avui es jugaran la resta d’eliminatòries.

Una gran rematada amb el cap de Nils va fer pujar el primer gol al marcador en els primers instants. El Betis volia fer valer el gol a domicili de la setmana passada però de seguida va rebre el cop moral. El segon va arribar tot just abans del descans, quan Guillem, en una jugada personal, va superar Luque i va eixamplar distàncies. A partir d’aquí, el xoc va passar a ser un tràmit en què les forces es van igualar.