Barça

Abans, aspira al màxim en el seu primer mundial

La cita li arriba en plena maduresa. Cinc dies abans del debut, farà 26 anys

Philippe Coutinho és, juntament amb el també blaugrana Paulinho, un dels jugadors que van arribar ahir a Teresópolis, on està concentrada la selecció brasilera per començar a preparar el mundial de Rússia, en què la canarinha buscarà oblidar la decepció viscuda fa quatre anys, quan com a amfitriona va dir adeu contra Alemanya encaixant una golejada històrica (1-7).

Serà el primer mundial que disputarà Coutinho –Paulinho ja va estar present en el del seu país–, que només cinc dies abans d’estrenar-se en el torneig complirà 26 anys. El torneig, doncs, li arriba, a l’atacant blaugrana, en la seva maduresa i probablement en el millor moment de la seva carrera, com ho demostra també, entre d’altres coses, el fet que sumant els gols al Liverpool (12), al Barça (10) i amb la seva selecció (2), aquesta sigui la seva temporada més golejadora. A les ordres de Tite, Coutinho ha estat un dels jugadors que han tingut més protagonisme en la fase de classificació, disputant un total de 13 partits, i havent fet 4 gols, i serà, doncs, una de les grans armes ofensives de la seleçao en el mundial, juntament amb Neymar, Willian, Gabriel Jesús i Firmino. Precisament, l’exblaugrana mostrava ahir la seva confiança que “Gabriel Jesús i Coutinho siguin decisius”.

Campió del món sub-20 a Colòmbia, l’any 2011, Coutinho buscarà el que seria el seu primer títol amb la selecció absoluta. Abans de l’estrena el 17 de juny contra Suïssa, però –Costa Rica i Sèrbia són els altres rivals de grup–, els de Tite disputaran dos amistosos, contra Croàcia, el 3 de juny a Anfield, i contra Àustria, 7 dies després, a Viena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)