Barça

El Santos es nega a negociar amb el Barça per Rodrygo

Ni parlar-ne. Els ‘peixe’, molestos pel cas Neymar, recorden que la clàusula de rescissió de la seva nova estrella és de 50 milions de dòlars

El FC Barcelona haurà de suar de valent si vol aconseguir els serveis de Rodrygo Goes, la nova perla del Santos, i no només per l’interès que ja han mostrat pel brasiler diversos clubs europeus. I és que, a més de la competència creixent, el Santos no pensa asseure’s a negociar amb l’entitat blaugrana fins que no se solucioni el litigi que tots dos clubs mantenen obert pel cas Neymar, tal com va recordar José Carlos Peres, el màxim dirigent del Santos. “No hi haurà reunió amb el Barça. Us recordo que tenim un procés obert contra ells”, va afirmar el president dels peixe, que a part de confirmar l’interès del club blaugrana també va voler recordar que, tractant-se d’un jugador menor d’edat, la normativa FIFA impedeix que hi pugui haver ara cap traspàs.

És per això que el Barça, que en aquests moments està representat al Brasil per Pep Segura, el director esportiu de l’àrea de futbol, i Òscar Grau, el CEO del club, que són al país per tancar amb el Grêmio de Porto Alegre els serrells de l’operació Arthur, no busca tancar ara el fitxatge, sinó aconseguir un dret preferencial per a una futura incorporació del jugador. De fet, segons van informar diversos mitjans brasilers, el club va fer ahir mateix una oferta en aquest sentit per Rodrygo que el Santos va refusar ipso facto, al·ludint que la clàusula de rescissió del futbolista és de 50 milions de dòlars. “Rodrygo és l’estrella del moment, un jugador amb molt talent, i tothom ho sap. La nostra referència és Vinicius Junior. Hi ha cinc clubs que hi estan interessats, i un és el Barça”, va afirmar José Carlos Peres, conscient que el temps juga a favor seu.

Amb tot, però, el FC Barcelona no pensa llançar la tovallola, i fins i tot es veu l’operació Rodrygo Goes com una oportunitat excel·lent per mirar de restablir les relacions amb el Santos, molt minvades des de tot l’enrenou que es va formar amb el fitxatge de Neymar. Ara per ara, però, encetar una negociació sembla que és una missió impossible.

PUJA LA DEMANDA

L’entrada en escena de diversos clubs interessats dona avantatge al Santos

A POC A POC

Pep Segura i Òscar Grau són al Brasil i miraran d’acostar les posicions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)