Barça

“Estic encantat de ser al Barça”

Coutinho. El brasiler espera que la seva etapa com a blaugrana duri molts anys i diu que ha intentat “absorbir” tot el que ha pogut d’Iniesta mentre han coincidit a l’equip de Valverde, on gaudeix de jugar amb Luis Suárez i Leo Messi

Philippe Coutinho està convençut d’haver escollit el millor equip per sortir del Liverpool, i és que el brasiler va assegurar, en una entrevista a ESPN, que de ben petit volia jugar al Barça, sobretot per seguir les passes del seu ídol: “El meu ídol era Ronaldinho quan vestia aquesta samarreta, i aquesta era la meva oportunitat per venir.” El 14 blaugrana va assegurar que “el Barça té una forma diferent de jugar i es necessita una adaptació”, però que aprèn a mesura que juga i entrena. Això sí, “si falles en un rondo, després és molt difícil sortir de dins”, va reconèixer. En resum, que Coutinho està “encantat” d’haver fitxat pel Barça “i espero quedar-m’hi molts anys per guanyar el màxim de títols possible”. Com a blaugrana, el brasiler ha coincidit amb Andrés Iniesta, a qui admira. “És una gran persona, quan vaig arribar va ser un dels primers a donar-me la benvinguda”, va dir Coutinho, que ha intentat “absorbir el màxim d’Iniesta”. També de Suárez i Messi, a qui també va elogiar a l’entrevista. “Són molt propers”, va dir Coutinho, que va explicar que l’uruguaià va organitzar una trobada entre els tres per conèixer-se millor. Sobre el futbolista argentí, admet que estava nerviós abans de trobar-se amb ell: “Estava una mica nerviós... És que estàs amb el millor del món!”, va confessar el brasiler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)