Barça

El manxec, aclamat

Presentació davant de l’afició. Més de 8.000 seguidors donen la benvinguda a Andrés Iniesta, que llueix per primer cop l’equipament del seu nou club, el Vissel Kobe

Andrés Iniesta va lluir ahir per primer cop en públic el color carmesí que defineix l’equipament del Vissel Kobe coincidint amb la presentació oficial oberta als aficionats. Més de 8.000 es van aplegar a la grada de l’estadi Noevir de Kobe oberta per a l’ocasió per ovacionar el ja exmigcampista blaugrana, que va agrair l’escalf del públic. “Vinc amb molta il·lusió per treballar i aprendre”, va dir als aficionats, alguns dels quals portaven samarretes del Barça. A la graderia també es va desplegar una pancarta de grans dimensions on es podia llegir, en castellà, “Benvingut, Andrés Iniesta”. Altres missatges que es van poder observar durant la presentació van ser “un mag ve a Kobe” i “Infinit Iniesta”, que el Barça ja va emprar per acomiadar el manxec després d’una extraordinària trajectòria de 22 anys al club (16 com a membre del primer equip.)

El manxec va comentar que en la seva nova etapa al Vissel Kobe aspira “al màxim”, amb la voluntat d’ajudar el club a ser “campió de la lliga japonesa i campió d’Àsia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)