Barça

El model Barça, a Harvard

Club. Josep Maria Bartomeu, protagonista ahir en les jornades ‘Participation, inclusion, and social responsibility in global sports’ de la prestigiosa universitat nord-americana

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va ser present ahir a Harvard per oferir una conferència sobre el compromís social del Barça, en el marc de les jornades Participation, inclusion, and social responsibility in global sports que la prestigiosa universitat organitza amb el Simmons College aquests dies. Bartomeu va explicar com el Barça contribueix a millorar la societat a través de l’impacte positiu de l’esport, en projectes com el Barça Innovation Hub, la Masia o la fundació, i també algunes de les raons que fan del Barça més que un club. Abans de la conferència, Bartomeu va fer un recorregut pel campus acompanyat de Maria Vallès, directora de la Fundació Barça, i va entregar una samarreta a Stephen Ortega –organitzador de les jornades i responsable de relacions internacionals de la Universitat– a sota de l’estàtua de John Harvard –fundador de la Universitat–, lloc icònic del campus.

Bartomeu també aprofitarà el viatge a Boston per visitar aquesta tarda les instal·lacions del MIT (Massachusetts Institute of Technology), la prestigiosa institució i universitat nord-americana dedicada a la recerca i la investigació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)