Barça

L’aleví A del Barça, a semifinals

LaLiga Promises. El conjunt de Marc Serra ha superat el Sevilla en la tanda de penals, després que el gol de Marc Guiu evités la derrota (1-1), i demà contra el Deportivo buscarà el passi a la final

L’aleví A del Barça ja és a les semifinals d’aquesta nova edició de la Liga Promises, que s’està disputant a la ciutat esportiva del Vila-real, en desfer-se aquesta tarda del Sevilla en els quarts de final. Demà, contra el Deportivo (a les 10), els blaugrana buscaran el passi a la final (13 hores) per optar així a guanyar aquest torneig per desena vegada.

Aquest migdia, el conjunt que entrena Marc Serra ha derrotat amb molta superioritat l’Alavés (2-0), gràcies als gols de Jan i d’Ivan Rodríguez, i aquesta tarda ha fet el mateix amb el Sevilla, tot i que amb moltes més dificultats, ja que el duel s’ha decidit en la tanda de penals. Els andalusos a més, han marcat quan només s’havien disputat cinc minuts –primer gol que rep el Barça en tot el torneig– i han obligat els blaugrana a anar a remolc buscant la remuntada. Marc Guiu, en el tram final i de cap, ha evitat la derrota i ha fet justícia als mèrits fets, portant el duel als llançaments des dels onze metres. El Barça no ha fallat i al quart intent, el porter blaugrana, Gerard Curto, ha aturat el xut del jugador del Sevilla, segellant així el passi a semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)