El Barça, sense el triplet

Copa del Rei juvenil. Els blaugrana van ser superiors bona part del duel, però van topar amb l’efectivitat de l’Atlético de Madrid

BARÇA (0) 1 ATLÉTICO (0) 3

BARÇA:Iñaki Peña; Mate (Comas, 84’), Mingueza, Chumi, Miranda; Monchu, Collado (Martí Vilà, 88’), Riqui Puig; Guillem Jaime (Édgar, 84’), Marqués i Nils (Kike, 73’).ATLÉTICO:Álex; Ricard, Aitor, Montero, Medrano; Agüero (Giovanni, 64’), Mikel (Castro, 64’), Andy (Rodrigo, 72’), Joaquín; Óscar i Borja (José Carlos, 84’).GOLS:1-0 (58’) Nils. 1-1 (74’) Joaquín. 1-2 (79’) Joaquín. 1-3 (81’) Rodrigo.ÀRBITRE:Barceló Roca.T.G.:als local Chumi, Monchu, Mingueza i Mate; i als visitants Mikel, Óscar i Joaquín.T.V.:als locals Monchu directa (86’) i Mingueza per doble amonestació (91’).

La trajectòria del Barça en la copa i el somni d’aconseguir el triplet es van veure aturats en els quarts de final després que l’Atlético es vengés de l’eliminació en la Youth League.

I això que els blaugrana van ser molt superiors en els primers 70 minuts. En el primer temps, el partit va ser més o menys igualat fins que els tres migcampistes del Barça es van començar a trobar i a obtenir el control. Aleshores, els culers van tenir ocasions per avançar-se, fins que ja en la segona part, Nils va rematar una centrada de Miranda i va fer l’1-0 (58’). Tot semblava sota control i fins i tot el Barça va poder sentenciar, però en un tancar i obrir d’ulls, els madrilenys van aconseguir tres gols que van posar fi a la temporada del juvenil blaugrana.