Barça

Busquets i Jordi Alba han de ser els següents

Renovacions. El de Badia té pràcticament tancada amb el club una millora de contracte. Amb el lateral, es negociarà quan comenci el curs

Després d’assegurar-se la continuïtat de Samuel Umtiti fins al 30 de juny del 2023, la direcció esportiva blaugrana i també el màxim responsable de les finances del club, Òscar Grau, treballen en la configuració de la plantilla de la temporada vinent. Això sí, sense oblidar una millora de contracte per a dos futbolistes que són indiscutibles en l’equip d’Ernesto Valverde: Sergio Busquets i Jordi Alba.

El de Badia va renovar per última vegada fa dos anys, en què va signar un contracte fins al 2021, amb dos anys més opcionals. En aquell moment, el president, Josep Maria Bartomeu, li va assegurar que formaria part del segon esglaó de l’escala salarial de la plantilla del primer equip. Busquets va reclamar fa unes setmanes un augment de fitxa. El migcampista considerava que després d’algunes renovacions i de l’arribada a la plantilla d’homes importants com Coutinho, havia deixat de formar part d’aquest segon esglaó. Abans de concentrar-se amb la selecció espanyola per començar a preparar el mundial de Rússia ja es van produir contactes entre el club, el jugador i el seu representant, Josep Maria Orobitg. Les posicions van ser molt properes i no hi haurà cap problema perquè Busquets, amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros, tingui un nou contracte, que s’hauria de signar una vegada el jugador hagi tornat del mundial de Rússia.

Pel que fa a Jordi Alba, el lateral acaba el contracte el 30 de juny del 2020. La setmana passada el seu representant, Vicente Forés, va expressar el seu malestar en el diari Sport, en què va assegurar que fa un any i mig que esperen una trucada del Barça per millorar i ampliar el contracte del futbolista. Forés creu que el jugador mereix aquesta revisió després d’haver-se convertit en indiscutible, en un dels millors socis de Messi, i del rendiment que ha ofert per la banda esquerra des que va arribar l’any 2012 al Camp Nou.

Des de les oficines del club són conscients que Jordi Alba és un dels jugadors indiscutibles de l’equip i que mereix aquesta millora. Estan convençuts que el jugador continuarà molts anys de blaugrana perquè és el desig de les dues parts i han tranquil·litzat el futbolista i el seu representant. Els han fet saber que ara no és el moment per parlar d’un nou contracte però que començaran a negociar després de l’estiu, una vegada hagi començat la nova temporada. No hi haurà problemes.

Sergio Busquets, recuperat

Sergio Busquets va ser baixa en el partit que va disputar la selecció espanyola diumenge contra la de Suïssa a Vila-real. El de Badia es va quedar a l’hotel amb una gastroenteritis aguda i després del partit va tornar a Madrid amb els seus companys. El migcampista blaugrana, indiscutible per a Julen Lopetegui com a mig centre, es va poder reincorporar ahir sense problemes als entrenaments. Busquets, com la resta dels convocats per Lopetegui, viatjarà dijous cap a Moscou. Dissabte, a Rússia, disputarà, contra Tunísia, l’últim amistós abans del debut de la selecció espanyola en el mundial, que serà el 15 de juny contra Portugal, actual campiona europea, en un partit en el qual es pot definir la primera plaça del grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)