Barça

L’Inter es fixa en Aleix Vidal

Mercat. El club italià estudia la incorporació del lateral blaugrana en condició de cedit, segons destacava ahir ‘La Gazzetta dello Sport’. La recent operació amb Rafinha, però, crea recels

Aleix Vidal és un dels jugadors blaugrana que apareixen en la llista de transferibles durant aquest estiu. En aquest context, el futbolista de Puigpelat, de 29 anys, és a l’agenda de l’Inter de Milà, segons revelava ahir a la seva portada La Gazzetta dello Sport. La informació indica que el club itàlia estudia la incorporació del jugador en condició de cedit amb una opció de compra que no s’elevi més enllà dels 10 milions d’euros. L’interès en Aleix està vinculat amb la marxa de João Cancelo, que ha finalitzat la cessió al club italià. I és que el blaugrana té similituds amb Cancelo per la seva condició de lateral de caire ofensiu.

La Gazzetta assenyala que el Barça estaria disposat a deixar anar Aleix Vidal en condició de cedit, però la recent experiència amb Rafinha crea recels. I és que el club italià no ha fet efectiva l’opció de compra de 35 milions d’euros que es va pactar quan el Barça va cedir-li l’hispanobrasiler al gener. De fet, el futur de Rafinha és un altre dels assumptes a resoldre per la secretaria tècnica blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)