Barça

“Bartomeu està fotut perquè pensava que Griezmann vindria”

Futbol. Gerard Piqué defensa el seu compromís amb el Barça i diu que no va conèixer la decisió del francès fins ahir al matí

Gerard Piqué no vol que es dubte del seu compromís i la seva estima al FC Barcelona, tot i el cas Antoine Griezmann, sobretot després de que el francès donés carbasses al club blaugrana en un documental produït pel central català. “Es dubta del meu compromís amb el club quan és el més indubtable del món”, ha dit en zona mixta després del partit amb la selecció espanyola contra Portugal, i ha assegurat que no va saber fins ahir al matí quina era la decisió del davanter de l’Atlético i que no ha tingut res a veure en la decisió final del francès. Piqué ha explicat, a més, que es va posar en contacte amb responsables del club en conèixer la decisió de Griezmann, i que ha parlat amb Josep Maria Bartomeu: “M’ha trucat el president i està tot bé. Ell estava fotut perquè pensava que acabaria venint al Barça”, ha dit, i ha afirmat que “hem de treure ferro a tot aquest assumpte.”

El defensa barceloní, a més, s’ha mostrat convençut que el Barça farà, un cop se li ha escapat Griezmann, un gran fitxatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)