Barça

El Sevilla, disconforme amb una supercopa a partit únic

RFEF. El club andalús lamenta la decisió de la federació de jugar la competició a un únic partit el 12 d’agost a Tànger

El Sevilla acusa la federació espanyola de futbol de pensar només en els desitjos del Barça en tot el cas de la supercopa d’Espanya, tot haver insistit en mantenir les dates del 5 i el 12 d’agost, fixades en el calendari inicial de la temporada. En un comunicat, el club andalús lamenta la decisió de la FEF de jugar la supercopa d’Espanya a partit únic el proper 12 d’agost, tal i com ha confirmat el president de l’organisme, Luis Rubiales, aquest migdia. El Sevilla assegura que la decisió és “una falta de respecte cap a la nostra institució i la nostra afició”, i recorda que el matx del Sánchez Pizjuán estava inclòs en l’abonament anual. Tot i així, i per tallar de soca-rel algunes veus que parlaven d’una possible no presentació de l’equip de Pablo Machín a la competició, el Sevilla ha afirmat que “no pensa renunciar a jugar una final, ja que s’ha guanyat el dret a disputar-la”.

Així doncs, i encara que no sigui de l’agrad del Sevilla, la supercopa es disputarà aquesta temporada, de manera excepcional, a partit únic. I es disputarà, “probablement” a Tànger (Marroc) per una qüestió de venda dels drets d’imatge, segons ha dit Rubiales. La confirmació oficial arribarà quan la FIFA doni l’autorització per jugar al continent africà.

La RFEF tenia venuts dos partits i, en passar-ho a final única –en la data del teòric partit d’anada, 5 d’agost, el Barça és de gira pels Estats Units– ha hagut de buscar una compensació per als ingressos perduts. El suport de la LFP i de l’AFE a la fórmula del partit únic ha deixat sol el Sevilla defensant l’anada i tornada, que era la fórmula prevista en el calendari inicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)