Barça

Més problemes per a Rosell

Jutjats. Segons una informació del diari ‘El Periódico’, l’expresident del Barça ha estat citat a declarar el 17 de setembre acusat per la fiscalia d’haver defraudat 230.000 euros a Hisenda

Un jutge de Barcelona, segons una informació del diari El Periódico, ha citat a declarar l’expresident del Barça Sandro Rosell el 17 de setembre, després que la fiscalia hagi presentat una querella contra la seva persona per haver defraudat, suposadament, 230.000 euros a Hisenda en l’exercici fiscal de l’any 2012.

L’advocat de Sandro Rosell, Pau Molins, va declarar, al mateix diari, que el seu client no ha comès cap delicte i que només es tracta de discrepàncies en la tributació d’Hisenda. El mateix advocat va explicar que espera que Sandro Rosell estigui lliure quan li toqui anar a declarar per aquest cas el 17 de setembre.

Rosell fa més de tretze mesos que és en presó preventiva a Soto del Real. La va ordenar la jutgessa de l’Audiencia Nacional, Carmen Lamela, que l’acusa d’un delicte de blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal. La defensa de l’expresident del Barça va demanar la setmana passada la seva llibertat i, si no se li concedeix, el trasllat a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)