Barça

El PSG obre la porta a Rabiot

Mercat. Segons ‘Le Parisien’, el conjunt francès ha valorat el migcampista de 23 anys, pretès pel Barça, en uns 40 milions d’euros. El seu tècnic, Thomas Tuchel, no s’oposaria a la seva marxa

El secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, acompanyat del director general, Pep Segura, es va desplaçar aquest dimarts a París per reunir-se amb representants del PSG amb un nom sobre la taula, el d’Adrien Rabiot, que segons les informacions que va publicar ahir el diari Le Parisien, s’apropa al Camp Nou. I és que el rotatiu de la capital francesa assegura que el PSG ja ha posat preu a Rabiot, al voltant de 40 milions d’euros. El migcampista de 23 anys, que acaba el contracte la temporada que ve, ja fa temps que és a l’agenda blaugrana, i està disposat a no renovar. Davant d’això i de la possibilitat que marxi de franc d’aquí a un any, el conjunt parisenc accediria a la seva marxa aquest estiu. A més, el nou tècnic del PSG, Thomas Tuchel, tampoc no s’oposaria a la seva sortida si així ho decidís el club. Le Parisien també informa que el jugador ja hauria arribat a un acord amb el Barça per a les cinc temporades vinents. Si el fitxatge fructifiqués, Rabiot seria el cinquè francès a l’equip, amb Umtiti, Digne, Dembélé i Lenglet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)