Barça

Abidal parla del futur de Yerry Mina

Durant la presentació oficial de Lenglet, Abidal va parlar de la situació de Yerry Mina, que fa un dia no va descartar marxar del Barça perquè volia estar en un equip on pogués tenir minuts. El secretari tècnic blaugrana va fer servir unes paraules del central francès com a exemple. “Ja ho ha explicat bé Lenglet. Si estàs en un gran club, tots els jugadors volen jugar; però no poden fer-ho tots i has de treballar per aconseguir-ho. Jo no puc dir qui ha de jugar, això ho ha de dir l’entrenador (Ernesto Valverde). Yerry Mina va fer un gran mundial, tornarà i confiem en ell perquè per això és aquí. Ell pot demanar moltes coses, però això ho decidiran ell amb l’entrenador, parlant”, va afirmar Abidal.

El secretari tècnic del Barça es va mostrar molt satisfet amb la incorporació del seu compatriota, al qual va elogiar. “Té molt talent i l’hem fitxat pel perfil. Molta facilitat amb la pilota, és bo tècnicament i tàcticament. Aquests dos aspectes són importants per a nosaltres. També té tranquil·litat amb la pilota als peus. Té pausa, encaixa bé. Hem de fitxar jugadors de present, a mitjà termini i a llarg termini. El seguíem des de fa temps”, va dir.

Que el seguien des de fa temps ho havia revelat minuts abans el president Bartomeu quan li va donar la benvinguda en l’acte a l’avantllotja del Camp Nou. “El fet que conegui la lliga ha estat molt important i s’ha valorat molt”, va explicar. També va comentar que seran ambiciosos i que esperen guanyar el màxim nombre de títols millorant l’equip amb fitxatges com ara el de Lenglet. Bartomeu està convençut que la ciutat de Barcelona agradarà a la família del francès.

LES FRASES

Ell [Mina] pot demanar moltes coses, però això ho decidiran ell i l’entrenador parlant
Abidal
El fet que conegui la lliga [Lenglet] ha estat molt important i s’ha valorat molt
Bartomeu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)