Barça

Sergi Roberto no disputarà la Supercopa

Barça. El jugador acabarà de complir la sanció de quatre partits el 12 d’agost, en el duel contra el Sevilla, després que el TAD hagi desestimat el recurs del Barça

El Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) va desestimar el recurs del FC Barcelona contra la sanció de quatre partits imposada a Sergi Roberto per la seva expulsió en el partit de la passada Lliga contra el Real Madrid, jugat el 6 de maig al Camp Nou (2-2). La resolució del tribunal, datada el 6 de juliol i publicada aquest dilluns per Iusport.com, manté les decisions adoptades prèviament pels Comitès de Competició i Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que van entendre com a agressió i no com a conducta antiesportiva l’acció del jugador blaugrana sobre Marcelo.

“Hem de concloure que les soles al·legacions de l’actor, donada l’absència d’imatges o prova gràfica del l’acció, no arriben a qüestionar la presumpció de veracitat del relat de l’àrbitre. Per tant, necessàriament, ha d’admetre’s com a fet provat, l’acció constitutiva de retret consignada en l’acta arbitral i atribuïda al jugador sancionat”, assenyala el TAD. Sergi Roberto ja va complir els tres primers partits de sanció en la lliga, contra el Vila-real, el Llevant i la Real Sociedad, i es perdrà, per aquesta resolució del TAD, la Supercopa contra el Sevilla, que es jugarà a partit únic el diumenge 12 d’agost probablement a Tànger, malgrat que la RFEF ha de confirmar encara l’escenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)