Barça

El Barça va ingressar 914 milions el curs passat

Barça. El club aprova el tancament d’uns comptes que contemplen una xifra rècord d’ingressos i modifica el model de Seient Lliure per tal d’aconseguir més assistència a l’Estadi

La directiva del FC Barcelona ha aprovat el tancament dels comptes corresponents a la temporada 2017/18, amb un resultat final que reflecteix uns ingressos rècord de 914 milions d’euros, i amb unes despeses de 882 milions d’euros. El benefici d’explotació ha estat de 32 milions d’euros, mentre que el benefici net ha estat de 13 milions d’euros després d’impostos. L’EBITDA ha quedat fixat en 177 milions d’euros. Així ho ha explicat el portaveu de la junta blaugrana, Josep Vives, en la seva habitual compareixença.

Per altra banda, la directiva blaugrana ha aprovat la modificació del model del Seient Lliure de cara a la pròxima temporada, per tal de fomentar l’assistència a l’Estadi. Els canvis aprovats afecten el calendari d’alliberament, i la liquidació.

Tots els seients alliberats amb una antelació mínima de 20 dies abans del partit cobraran la part proporcional del seu abonament, tant si es ven com si no es ven, i gaudiran d’una bonificació del 20% sobre la quantitat a percebre. Si la localitat s’allibera en un termini entre els 10 i els 20 dies previs a la celebració del partit, s’abonarà la liquidació corresponent, tant si es ven com si no es ven, però sense cap bonificació. I si s’allibera en un termini inferior als 10 dies abans del partit, només s’abonarà la liquidació corresponent si es ven la localitat.

El Barça establirà unes quantitats fixes per zona de preu d’abonament i categoria dels partits que es definiran a l’inici de cada temporada, per bé que el percentatge del valor total a recuperar mitjançant el Seient Lliure s’assignarà de manera diferenciada entre els partits de la primera i la segona volta de la temporada. D’acord amb l’interès dels partits, s’adjudica un 35% del valor de l’abonament en els partits de la primera volta i un 65% en els partits de la segona.

Els abonats que alliberin la seva localitat sabran l’import que els hi pertoca. Aquesta informació serà pública i es podrà consultar al web i a l’app del club des de l’inici de la temporada.

Pel que fa a la liquidació, s’eliminen els ingressos de partit a partit. Les quantitats abonades sempre s’acumularan i es descomptaran de l’abonament de la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)