Barça

Valverde crida els joves

Entrenament. El tècnic incorpora set jugadors del filial en la sessió del primer equip, amb la perspectiva que puguin completar l’expedició blaugrana en la gira americana

La incorporació de set jugadors del filial va marcar, juntament amb la pluja, el primer entrenament de la setmana del primer equip blaugrana. Els cridats per Ernesto Valverde van ser Sergi Palencia, Marc Cucurella, Abel Ruiz, Óscar Mingueza, Monchu, Jorge Cuenca i Riqui Puig.

Tots ells tenen possibilitats de formar part de la gira que el primer equip farà entre el 24 de juliol i el 4 d’agost pels Estats Units. I és que la celebració del mundial, que tot just va acabar diumenge, fa que no s’esperi la presència dels internacionals blaugrana, perquè han començat les vacances més tard, llevat que algun d’ells decideixi avançar la seva reincorporació. Aquest podria ser el cas de Marc-André ter Stegen, que va quedar eliminat amb Alemanya en la primera fase del mundial.

A banda dels set jugadors del filial, Valverde va continuar treballant ahir en sessió de matí i tarda amb els setze jugadors del primer equip disponibles, mentre que Aleñá va continuar fent treball específic per recuperar-se de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)