Barça

Iniesta aixeca passions

Màxima expectació. L’excapità del Barça va aterrar ahir al Japó i va rebre un autèntic bany de masses en la seva arribada a l’aeroport de Kansai (Osaka). Demà, primer entrenament

Andrés Iniesta ja és al Japó. L’excapità del FC Barcelona va aterrar ahir al matí a l’aeroport de Kansai (Osaka) en un avió privat. Allà l’esperaven centenars d’aficionats que volien immortalitzar el gran moment. Les imatges parlaven per si soles. Màxima expectació per la rebuda d’un dels nous ídols del futbol japonès. El manxec va signar autògrafs i es va fotografiar amb molts dels aficionats del Vissel Kobe que l’estaven esperant. Hi ha autèntica bogeria al país nipó amb el de Fuentealbilla.

“Ha estat un viatge llarg, però tenia ganes de ser aquí. Vull jugar al més aviat possible. Espero que els aficionats gaudeixin amb el meu joc i amb l’equip. Jo ho posaré tot de la meva part perquè aquest nou desafiament sigui un èxit”, va assegurar tan bon punt va aterrar en territori asiàtic. Iniesta, presentat el 26 de maig, arriba al Japó després de tancar definitivament un cicle amb la selecció espanyola i afronta aquesta nova etapa amb il·lusió. Demà, divendres, està previst el seu primer entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)