Barça

Thiago pressiona el Bayern i somia amb un retorn

Mercat. Segons una informació publicada pel diari alemany ‘Bild’, el futbolista hauria demanat al club bavarès que el deixi marxar al Barça. El cost de l’operació continua dificultant el fitxatge

La llista de futuribles per reforçar el mig del camp del Barça de cara a aquesta temporada que ve continua oberta. Adrien Rabiot i Frenkie de Jong continuen ben situats, però en les últimes hores s’ha tornat a reactivar l’opció de Thiago Alcántara. El nom de l’internacional espanyol torna a cotitzar a l’alça després d’una informació publicada ahir pel diari alemany Bild. A Thiago ja se l’havia relacionat amb el club blaugrana abans del mundial, però el que fins ara eren simples indicis hauria agafat ara cert cos després que el futbolista hagi demanat personalment al club bavarès marxar en aquesta finestra de mercat. Segons el rotatiu alemany, Thiago estaria forçant la seva sortida del Bayern i la seva voluntat no seria cap altra que tornar a vestir la samarreta del FC Barcelona.

El Bayern de Munic estaria disposat a escoltar ofertes pel jugador, però en cap cas li ha posat de moment preu de mercat. Thiago és un dels futbolistes amb una nòmina més elevada de la plantilla bavaresa i el club no veuria amb mals ulls desprendre-se’n per rebaixar massa salarial. Niko Kovac, el nou tècnic del Bayern, tampoc sembla oposar-se de forma ferma al traspàs del jugador.

Thiago ha jugat un total de 31 partits aquesta temporada amb el Bayern en el conjunt de totes les competicions (només 12 partits com a titular en la Bundesliga) i ha marcat set gols. El germà gran dels Alcántara considera acabat el seu cicle a Munic i per a ell seria un somni poder tornar al Camp Nou cinc temporades després d’haver-ne marxat. Precisament això és el que genera cert debat intern dins el FC Barcelona. Éric Abidal veuria bé la tornada del jugador, però hi ha veus que discrepen de la idoneïtat de repescar un futbolista que va decidir abandonar el club el 2013. A favor del fitxatge, en canvi, hi hauria elements com ara l’estil i la qualitat del jugador. A ningú se li escapa que Thiago encaixa perfectament en la filosofia i el segell del Barça, i el seu temps d’adaptació a l’equip i al vestidor seria nul. Thiago ha mamat l’ADN Barça des de petit i coneix de sobres la casa. El que sí que resulta evident és que l’operació, en el cas de produir-se, no serà senzilla i en cap cas s’acostarà als 25 milions d’euros pels quals va marxar fa cinc anys. El cost del fitxatge seria molt més elevat i això dificulta l’operació. Al Real Madrid també continuen a l’expectativa. Julen Lopetegui també és de la corda de Thiago i seria un dels noms que també tindrien cabuda en el nou projecte blanc. A Madrid també s’especula amb el més que possible retorn de James.

TRANSFERIBLE

Niko Kovac no frenaria un hipotètic traspàs, però el Bayern no hi posa preu per ara

A L’EXPECTATIVA

El club alemany espera que sigui el Barça qui mogui fitxa amb una oferta seriosa

DIVISIÓ D’OPINIONS

Abidal avala el fitxatge, però hi ha debat intern sobre si repescar el futbolista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)