Barça

Ofrena de tots els títols

Institucional. El Barça ofereix els 19 títols guanyats pels seus equips professionals a la patrona de Barcelona, la Mare de Déu de la Mercè. Bartomeu encapçala la delegació

Una delegació del FC Barcelona, encapçalada pel president, Josep Maria Bartomeu, va oferir ahir els 19 títols guanyats la temporada passada pels equips professionals del club a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de la Mercè. La delegació blaugrana va visitar la basílica de la Mercè al matí i Bartomeu va desitjar tornar l’any que ve encara amb més títols. “Ens omple de joia oferir a la patrona de Barcelona els trofeus que, al llarg de la temporada, han guanyat els nostres equips. És un final de curs molt important, una cloenda magnífica de la temporada. Esperem cloure la pròxima temporada aquí, si pot ser, amb més títols que els d’aquest any”, va dir el president del club, que va estar acompanyat pel vicepresident, Jordi Cardoner, el directiu, Pau Vilanova, el CEO, Óscar Grau, el director d’esports professionals, Albert Soler, amés dels màxims responsables de les seccions: Nacho Rodríguez (bàsquet), David Barrufet (handbol), Txus Lahoz (futbol sala) i Toni Miró (hoquei sobre patins).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)