Barça

El Barça-Girona tancarà la jornada 5 el 23 de setembre

Calendari. LaLiga fa públics els horaris de tres jornades, amb l’Espanyol visitant el Santiago Bernabéu el dia 22 abans de viure tres partits en una setmana

La lliga de futbol professional ha donat a conèixer avui els horaris de tres jornades de lliga. La cinquena tindrà com a duel estrella l’enfrontament entre el Barça i el Girona, que es durà a terme el diumenge 23 de setembre a tres quarts de nou del vespre. El dia anterior l’últim partit del dia tindrà l’Espanyol de protagonista, amb la visita al Real Madrid en horari idèntic.

LaLiga ha fet públic també els horaris de les jornades següents. La sisena serà intersetmanal i l’obrirà l’Espanyol-Eibar el dimarts 25 a les vuit del vespre. L’endemà el Barça visitarà el Leganés a la mateixa hora i el Girona haurà d’esperar fins dijous, quan tancarà la jornada a les deu de la nit contra el Betis a Montilivi.

Finalment, en la següent de nou l’Espanyol serà el més matiner perquè anirà al camp del Rayo el divendres 28 a les nou de la nit. L’endemà el Barça rebrà l’Athletic a un quart de cinc de la tarda, mentre que el Girona haurà d’esperar fins a diumenge, amb el desplaçament a Osca a les dotze del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)