Barça

“Tinc el convenciment que viurem un any històric”

39è Congrés Mundial de Penyes. Josep Maria Bartomeu ha posat en valor el moment esportiu del club i no descarta algun fitxatge més d’aquí al final de mercat per completar una plantilla “excel·lent”

Josep Maria Bartomeu ha centrat la seva intervenció en el 39è Congrés Mundial de Penyes, celebrat al Palau de Congressos de Catalunya, en l’àmbit esportiu i després de posar en valor tot el que es va aconseguir la temporada passada, “amb el vuitè doblet en 119 anys, la setena lliga en deu anys, o el fet de guanyar totes les copes del rei”, i de tenir un especial record també per Andrés Iniesta, del que va dir que “quan torni del Japó farà altres tasques al club”, va voler destacar la feina feta aquest estiu des de la secretaria tècnica de cara a aquesta temporada, que ha començat amb un títol, la supercopa d’Espanya guanyada a Tànger: “La temporada comença bé, i és una temporada que ens ha d’omplir d’esperança i ambició. Els nostres rivals són forts, però crec que estem completant una plantilla excel·lent, amb jugadors amb experiència, de casa i altres de fora, tots liderats per Leo Messi, que també estrena capitania. Tots els quatre capitans, Messi, Busquets, Piqué i Sergi Roberto, formats a la Masia, una singularitat que cal remarcar. Per tot, tinc el convenciment que viurem un any històric”. Bartomeu, que no ha descartat fer algun fitxatge més d’aquí al tancament de mercat, assegurant que el club “seguirà atent al mercat, sense cap obligació, ja que hi ha satisfacció amb les altres i les baixes”, també ha reivindicat l’aposta pel planter: “Com a club, tenim dos grans tresors, el nostre model de joc i el nostre futbol formatiu, i diguin el que diguin, seguirem reforçant-los. La Masia funciona i continua sent la millor escola de futbol del món. Ens fan ser optimistes i ho estem comprovant amb molts talents, com Miranda, Riqui Puig o Abel Ruiz, que crec que arribaran ràpid a les portes del primer equip”. El president blaugrana a més, també ha destacat l’aposta iniciada fa uns anys pel futbol femení: “Per primer cop a la història hem fet una gira mixta. No s’havia fet mai i ha estat una gran experiència. Sabem que les distancies encara són molt grans però al 2015 vam fer aposta per professionalitzar el futbol femení i ho estem fent. Hem tancat també un patrocinador, Stanley, amb la xifra més alta del futbol femení. Perquè no somiar amb que el femení jugui una final de Champions, i la guanyi?”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)