Barça

Messi, fora de la llista de l’Argentina; Arthur, gran novetat del Brasil

Seleccions. L’astre blaugrana, com ja va avançar l’entorn de l’‘albiceleste’, manté la seva idea de no tornar com a mínim fins al 2019, mentre que Tite cita per primer cop el nou 8 del Barça

Lionel Scaloni, el seleccionador interí de la selecció d’Argentina, va donar a conèixer ahir la llista de convocats per als enfrontaments amistosos de l’albiceleste de l’aturada de setembre i, com ja s’intuïa després de les informacions de la darrera setmana, la gran novetat va ser l’absència de Leo Messi, que d’aquesta manera prioritza el descans per centrar-se en el Barça, com a mínim fins al 2019, quan haurà de decidir si es retira o no definitivament de la selecció.

D’altra banda, Tite també va anunciar la llista del Brasil, en la qual s’estrena Arthur, que veu així recompensada la seva excel·lent pretemporada amb el Barça. Com era d’esperar, entre els escollits també hi és Coutinho, una de les grans estrelles de la canarinha, mentre que Rafinha i Malcom hauran d’esperar a una altra ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)