Barça

Cinc milions més per Dembélé

De fàcil compliment. El francès va disputar contra l’Alavés el seu 25è partit com a blaugrana, fet que va provocar que s’activés una de les clàusules de les variables que el Barça va acordar amb el Borussia Dortmund en el seu traspàs

El FC Barcelona ja ha pagat 115 milions d’euros al Borussia Dortmund per Ousmane Dembélé, després que l’extrem francès va complir contra l’Alavés la segona de les variables acordades entre el club blaugrana i l’alemany, la de disputar 25 partits oficials, fet que ha comportat que el Barça hagi hagut d’ingressar cinc milions més al compte del Borussia Dortmund. Abans, a la primavera, el Barça ja va haver de pagar uns altres cinc milions per complir la primera clàusula acordada, la de classificar-se per a la lliga de campions. Als 115 milions ja pagats –105 fixes més deu en variables–, encara es podrien afegir en el futur 30 milions més, corresponents a sis clàusules de cinc milions cadascuna: la disputa de 50 partits, 75 partits i 100 partits; una altra classificació per a la lliga de campions i l’obtenció de dues Champions –el Barça pagaria cinc per la primera i cinc més per la segona.

I ara, Coutinho

Curiosament, el cap de setmana vinent, a Valladolid, es podria repetir la mateixa situació amb Coutinho, que amb el duel contra l’Alavés ja ha jugat 24 partits amb el Barça. Com en el cas de Dembélé, el club blaugrana va acordar amb el Liverpool un bon grapat de variables, entre les quals n’hi ha una de cinc milions per la disputa de 25 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)