Barça

Contra rellotge a Anoeta

Partit en perill. La visita del Barça a Sant Sebastià del pròxim 15 de setembre està en suspens, pendent que tècnics de La Liga inspeccionin dilluns les obres de l’estadi de la Real Sociedad per garantir-ne la seguretat

La lamentable gespa del José Zorrilla en el partit de dissabte entre el Valladolid i el Barça, el tancament de Vallecas per motius de seguretat fins a mitjan mes d’octubre que ha comportat l’ajornament del partit Rayo Vallecano-Athletic... i, ara, el dubte de si el Real Sociedad-Barça previst per al 15 de setembre es podrà disputar a Anoeta. Són alguns dels capítols que enterboleixen aquest inici de l’anomenada millor lliga del món. I és que, segons una informació de la cadena SER, el duel entre el conjunt donostiarra i el blaugrana, corresponent a la quarta jornada, està en suspens.

Per garantir la seguretat dels espectadors a causa de les obres que s’estan fent a Anoeta des de ja fa més d’un any, però que aquest estiu s’han intensificat fins al punt que la Real Sociedad va demanar disputar les tres primeres jornades fora de casa, La Liga hi enviarà tècnics per inspeccionar les instal·lacions aquest dilluns. L’objectiu és comprovar que no hi ha problemes, ja que, si la seguretat no és total, el partit no es disputaria. La Liga ja ho ha comunicat a l’Ajuntament de Sant Sebastià, propietari de la instal·lació, i al club donostiarra. En cas que l’estadi no passi amb èxit la inspecció corresponent, La Liga podria prohibir que el partit es jugui a Anoeta i la Real Sociedad tindria 12 dies per buscar una solució, que podria ser jugar en un altre estadi.

Un altre tema polèmic és el de la gespa. La Liga no vol que torni a repetir-se el que va passar dissabte a Valladolid, on la gespa era indigna d’un partit de primera divisió i, per això, també vigilarà molt de prop els treballs d’instal·lació del que serà el nou terreny de joc d’Anoeta, la gespa del qual està previst que es comenci a plantar entre el 4 i el 6 de setembre, només 10 dies abans del partit que ha d’enfrontar la Real Sociedad i el Barça, corresponent a la quarta jornada.

Tranquil·litat a la Real

“Ningú va dir que seria fàcil arribar al dia 15, però s’hi arribarà.” Són paraules del president de la Real Sociedad, Jokin Aperribay, que està convençut que no hi haurà cap problema perquè el partit contra el Barça es disputi amb normalitat: “Dins de la planificació de La Liga pel que ens correspon fer en els pròxims dies, estem ocupats i tranquils. Les constructores estan treballant intensament i confiem que es jugarà el dia 15. Queda molt, sí, i hi haurà obres tot l’any, però la previsió és arribar”. A més, el màxim mandatari del club donostiarra també es mostra convençut que la gespa estarà bé: “La pressió d’aquests quatre mesos està sent brutal, però estem dins dels terminis marcats. A ningú li agrada que passi el que va passar a Valladolid o a Vallecas, però la pressió la tenim interioritzada.”

SOLUCIÓ ALTERNATIVA

Si Anoeta no passa la inspecció de La Liga, el partit es podria disputar en un altre estadi

EL TERRENY DE JOC

La Liga també estarà atenta a la gespa, que s’instal·larà 10 dies abans del duel

Acord per a la cessió de Sandro Ramírez

X.S.

Jokin Aperribay també va confirmar ahir que la Real Sociedad ha arribat a un acord amb l’Everton per a la cessió de Sandro Ramírez, sense opció de compra. L’exdavanter del Barça, doncs, desvinculat el 2016, es podria enfrontar el 15 de setembre al conjunt blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)