Barça

El Barça, obligat a pagar 6,6 milions d’euros a Cury

Sorpresa. El Barça paga aquesta quantitat al seu empleat perquè aquest es va assegurar un 3% en una hipotètica venda de Neymar a un tercer en un contracte firmat per Sandro Rosell

El Barça ha hagut d’abonar els 6,6 milions d’euros que devia a André Cury com a conseqüència del traspàs de fa un any de Neymar al PSG, segons va desvelar ahir la Cadena SER. Aquests 6,6 milions d’euros corresponen al 3% de la venda del brasiler al club parisenc. El Barça volia estalviar-se haver d’abonar aquests honoraris al seu empleat al·legant que el brasiler va marxar contra la voluntat del club, però finalment ha hagut de cedir a una clàusula que va quedar firmada en el seu moment, en l’etapa de Sandro Rosell, quan el club va fitxar Neymar procedent del Santos.

Cury és l’encarregat de controlar el mercat brasiler i en els últims anys ha participat en molts dels fitxatges que ha fet el club. De fet, quan van començar a sorgir el rumor que Neymar podria marxar al PSG, el Barça va decidir enviar-lo a la gira que estava fent l’equip per intentar convèncer el brasiler que no abandonés la disciplina blaugrana. La seva feina, però, no va donar fruits i Neymar va acabar marxant al club francès, que va pagar la seva clàusula. I a Cury tampoc li va anar malament el seu adeu, perquè s’ha embutxacat 6,6 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)