Barça

Coutinho: “Estic ansiós per jugar la Champions amb el Barça”

Champions. Barça-PSV. Roda de premsa

El Barça debutarà d’aquí a vint-i-quatre hores a Europa contra el PSV. Serà també el primer partit amb la samarreta blaugrana de Coutinho en Champions. El brasiler, el futbolista encarregat de comparèixer fa uns instants en la roda de premsa prèvia al partit de demà, no va poder disputar la passada temporada aquesta competició amb el Barça i per això el partit de demà al Camp Nou té un sentit especial per a ell: “Estic ansiós per jugar el partit. La temporada passada va ser complicat no poder ajudar al grup. No és fàcil mirar els partits per la televisió. Va ser especialment dur el dia de Roma. Volia ajudar els meus companys i no podia. Per això aquest any tinc encara més ganes. Tots sabem què va passar la temporada passada. Aquest any tenim molta il·lusió. La Champions és la competició més important a nivell europeu i en som conscients. Per a nosaltres no és que la Champions sigui una oportunitat, perquè en realitat el que volem és guanyar-ho tot. El Barça té aquesta obligació”.

A Coutinho se li ha preguntat també per les continuades comparacions de la premsa entre ell i Andrés Iniesta. El brasiler ha tirat d’humilitat: “Sempre he dit que Iniesta és un geni. Que et comparin amb ell sempre és un elogi. Però jo intento ser jo mateix”.

Coutinho, que s’ha tret de sobre l’etiqueta de favorits, considera que el partit contra el PSV no serà fàcil i admet que a l’equip li està costant treure endavant alguns partits en aquest inici de curs: “Segurament no hem entrat en alguns partits amb l’encert que hauríem volgut, però és important haver guanyat fins i tot els partits on hem començat per darrera en el marcador. Això fa guanyar confiança també. Es tracta en definitiva d’anar guanyant ritme i guanyar també en sensacions”.

Preguntat una vegada més per quina posició prefereix dins el terreny de joc, ell es decanta pel perfil esquerra i a prop de l’àrea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)