Barça

Valverde: “M’agrada veure a l’equip amb aquesta motivació extra amb la Champions”

Champions. Barça-PSV. Roda de Premsa

Ernesto Valverde acaba de comparèixer fa uns minuts en roda de premsa per parlar del partit de demà contra el PSV. El tècnic blaugrana afronta l’estrena en la Champions amb absolut respecte envers el vigent campió de la lliga holandesa. El Barça és líder en solitari en la lliga i està invicte, però avisa dels perills de la Champions: “El PSV és un equip amb desequilibri. Ataca bé, sobretot per les bandes, amb homes com Hirving Lozano. També té laterals molt profunds. És un equip que proposa ofensivament. És un equip en definitiva amb arguments per posar-nos amb problemes i plantar batalla. Són els actuals campions de lliga al seu país”.

El tècnic, igual que ha reconegut Coutinho, ha admès que el vestidor té ganes d’intentar alçar aquesta Champions després del que va succeir la temporada passada amb la Roma: “M’agrada veure a l’equip amb aquestes ganes. És positiu. És important tenir aquesta motivació extra”.

Preguntat pel baix protagonisme en l’equip dels quatre fitxatges d’aquest estiu, Valverde demana paciència: “Entrar en l’equip no és fàcil. Cal temps. Fins ara han jugat homes de la temporada passada. Si haguessin jugat els nous i no hagués posat els que sí han jugat, llavors em preguntaríeu per què no juguen els de l’any passat”.

Respecte al nou horari Champions, Valverde confia que jugar a les 18.55 h enlloc de l’habitual horari de les 20.45 h no afecti a l’assistència al Camp Nou: “Espero que la gent vingui al camp. És el nostre debut i és Champions. És un partit important. El canvi d’hora, al cap i a la fi, és una cosa a la qual ens haurem d’acostumar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)