Barça

“La idea de jugar a Miami és interessant”

Ho té clar. Josep Maria Bartomeu defensa el projecte presentat per la LFP, en considerar que permetria que tots els clubs augmentessin els seus ingressos

Josep Maria Bartomeu va repassar ahir a la nit l’actualitat del FC Barcelona en el programa El Transistor, d’Onda Cero, en una entrevista en què el màxim mandatari blaugrana va reiterar la predisposició del club de donar suport a la proposta de la LFP de disputar el Girona-Barça d’aquesta temporada a Miami. “Es tracta de promocionar la lliga i la marca Barça en un mercat que està creixent molt com el dels Estats Units. Ens hem d’acostar a més aficionats. Competim amb la Premier League i aquesta idea pot suposar un augment d’ingressos molt important per a tots els clubs. És un projecte molt interessant”, va afirmar Bartomeu, que també va ser qüestionat sobre la situació política que es viu a Catalunya. “Tenim milions de seguidors a tot el món i pensem en tots ells. Els catalans confiem en la democràcia i en la llibertat d’expressió i el FC Barcelona defensa el dret a decidir. El que el club no fa és prendre partit, ja que entenem que entre la nostra afició hi ha moltes formes de veure les coses, moltes inquietuds, i les respectem totes”, va afirmar Bartomeu. “Les decisions que prenem les fem pensant en tots els nostres aficionats, siguin d’on siguin”, va afegir. El president blaugrana, a més, va negar que el Girona-Barça, si s’acaba disputant a Miami, pugui ser usat políticament, com s’està insinuant des d’alguns mitjans espanyols. “És evident que en l’esport hi ha política, però en aquest cas concret no veig la vinculació. Nosaltres només pensarem en els tres punts que hi haurà en joc”.

El mandatari blaugrana, que va esquivar amb elegància les qüestions sobre els intents del Barça del passat estiu de fitxar Griezmann, també va tenir paraules l’elogi cap a Messi, del qual va recordar que es troba molt a gust, i més ara, que estrena capitania. “Ell volia aquesta responsabilitat i l’ha acceptat. És un canvi molt important per a ell com a persona i com a futbolista”, va recordar el dirigent. “És normal que Messi no estigui nominat per guanyar el premi The Best. Està en una altra categoria”, va bromejar.

LES FRASES

Amb la capitania, Messi ha agafat una responsabilitat molt gran. És un canvi molt important per a ell com a persona i com a futbolista
El Barça defensa la llibertat d’expressió. El que el club no farà és prendre partit políticament
Josep Maria Bartomeu
president del fc barcelona
Estem a favor d’anar a jugar als Estats Units. Es tracta de promocionar la lliga en un mercat que està creixent molt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)