Gol en el 87 per començar guanyant (2-1)

Barça. Nico González desfà l’empat que havia aconseguit el PSV en l’últim tram de partit i dóna els tres punts al juvenil blaugrana

El Barça ha començat amb bon peu el camí a la Youth League, competició de la qual n’és l’actual campió. El juvenil blaugrana ha guanyat per 2-1 el PSV Eindhoven en l’estrena, al Miniestadi, gràcies a un gol en l’últim tram del duel signat per Nico González.

Als 10 minuts, Lucas de Vega ha marcat l’1-0 i, quan quedava menys d’un quart d’hora per al xiulet final, els holandesos han empatat amb un gol en pròpia porta de Konrad. Per sort per al conjunt català, Nico González ha fet el definitiu 2-1 en el minut 87.