Barça

És el torn de Lenglet

Necessari. A deu dies de visitar Wembley, on no jugarà per sanció Umtiti, que acumula molts minuts, el nou central té molts números de ser titular avui i anar agafant un rodatge obligat

Dels quatre fitxatges que ha fet el Barça aquest estiu, Lenglet, Arthur, Arturo Vidal i Malcom, el central francès és el que més participació ha tingut fins ara, encara que aquesta ha estat igualment força escassa, amb només tres partits jugats i tan sols un com a titular, la supercopa d’Espanya. Precisament a Tànger, amb molt pocs dies d’entrenament previs per a alguns jugadors, entre ells Umtiti, l’exjugador del Sevilla, per qui el Barça va pagar gairebé 36 milions d’euros, va completar els 90 minuts; contra l’Osca, amb tot decidit va jugar els últims 25 minuts, i en el darrer duel contra el PSV, quan l’equip ja estava jugant amb deu homes per l’expulsió d’Umtiti, va disputar els últims 9 minuts. Molt poc protagonisme, en definitiva, en aquest mes i mig que fa ja que va començar la temporada, per a Lenglet, que en els propers partits però, tot fa preveure que pot veure canviar la seva situació. Començant probablement per avui mateix contra el Girona, ja que són molts els números que té per formar part de l’onze inicial.

Les dues grogues que va veure Umtiti contra el PSV faran que es perdi el següent partit de Champions, que és ni menys que contra el Tottenham Hotspur a Wembley, i on tret de sorpresa monumental, ja que Vermaelen encara no ha disputat ni un minut aquesta temporada, serà Lenglet qui acompanyarà Piqué a l’eix de la defensa. A només deu dies d’aquest duel a Londres, on el Barça si guanya pot fer un pas de gegant per a la classificació per als vuitens de final, és l’hora, doncs, que Lenglet vagi agafant més rodatge per al que serà, a priori, el partit més exigent disputat fins ara des que va començar el curs. De cara a arribar en un bon moment de forma al duel a Wembley, Lenglet podria tenir també l’oportunitat de jugar en algun dels dos següents duels de lliga al d’avui, que seran al camp del Leganés, dimecres, i a casa contra l’Athletic dissabte que ve.

Umtiti, força espremut

Més enllà de l’objectiu que Lenglet arribi amb més minuts jugats a la cita del 3 d’octubre a la capital anglesa, no s’ha d’oblidar tampoc que Umtiti, peça clau amb la selecció francesa en el mundial, on es va proclamar campió del món, és un dels jugadors que més desgast acumula des de l’inici de temporada. No va jugar a Tànger, on va arribar després d’haver tingut menys d’un mes de vacances, però des d’aleshores, ho ha jugat gairebé tot, tant amb el Barça com amb el combinat bleu. Titular en les quatre jornades de lliga i en la Champions, només s’ha perdut 25 minuts contra l’Osca i els últims 11 contra el PSV en veure la segona groga. Amb França va completar els 90 minuts en els dos partits de la lliga de nacions de la darrera aturada, i contra dos rivals molt durs, com Alemanya i Holanda. Si aposta per Lenglet en aquests propers partits sobre el paper força assequibles per al conjunt blaugrana, Valverde pot matar dos pardals d’un tret, donant una confiança molt necessària a una de les cares noves, sobretot de cara al duel a Wembley, i fent descansar alhora la que és una de les peces clau de l’equip, com Umtiti.

OCASIÓ IDÒNIA

Avui, a Leganés o contra l’Athletic, Lenglet pot anar agafant confiança de cara a Londres

LA DADA

124
minuts jugats
repartits en 3 partits: 90 contra el Sevilla a Tànger, 25 contra l’Osca i 9 contra el PSV
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)