Barça

Messi, set gols ja al Camp Nou

En plena forma. L’astre argentí, que la temporada passada va marcar dos gols al Girona, ha vist porteria en els tres enfrontaments que el FC Barcelona ha disputat a casa aquest curs, contra l’Alavés (2), l’Osca (2) i el PSV Eindhoven (3)

Leo Messi encara no ha pogut marcar cap gol a domicili aquesta temporada. La dinàmica, en canvi, és radicalment oposada quan les porteries a perforar són les del Camp Nou, ja que a casa l’argentí suma ja set dianes en només tres partits, xifra que deixa una mitjana de més de dues dianes per enfrontament. En la primera jornada, contra l’Alavés, l’astre va trencar el 0-0 amb un excel·lent llançament de falta en el qual va fer passar la pilota per sota de la tanca, i en l’afegit va arrodonir la golejada (3-0) amb una gran definició. I després de quedar-se sense marcar a Valladolid, Messi va tornar a celebrar gols contra l’Osca, que com l’Alavés va encaixar dues dianes del 10 blaugrana, que amb 7-2 en el marcador va cedir un penal a Luis Suárez, que en aquells moments travessava un moment de sequera golejadora. I és que Leo Messi es va reservar el primer hat-trick del curs per a l’estrena de la Champions, contra el PSV, un duel en què l’argentí va deixar bocabadat tothom amb tres grans gols: un llançament de falta preciós i dues definicions genials. El nivell d’alerta per al Girona, doncs, és molt elevat, i més si s’afegeix a l’equació el fet que la temporada passada Leo Messi ja li va marcar dols gols en el partit disputat al Camp Nou, en el qual el Barça es va imposar per un contundent 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)