Barça

El Tottenham trenca la mala dinàmica

Rivals de la Champions. Els ‘spurs’ guanyen a Brighton (1-2) després de tres derrotes

El Tottenham, el pròxim rival del Barça a la Champions, va trencar ahir una sèrie de tres derrotes seguides –dues a la Premier League, contra el Watford i el Liverpool, i una a la lliga de campions, contra l’Inter de Milà– després de vèncer el Brighton & Hove Albion per 1-2, gràcies als gols de Harry Kane, de penal, i de Lamela. Amb aquest triomf, l’equip de Pochettino es manté sisè en la classificació, a sis punts del líder, el Liverpool.

A banda del Tottenham, ahir també va jugar l’Inter de Milà, que com ja va fer en la Champions contra els spurs es va endur els tres punts del camp del Sampdoria en el temps afegit gràcies a un gol de Brozovic. El gran protagonista del duel, força intens, va ser el VAR, perquè es van arribar a anul·lar tres gols. Amb aquest triomf l’Inter agafa oxigen a la serie A, una competició que no havia encetat gens bé. Molt millor, en canvi, ha començat la seva lliga el PSV, líder en solitari, que aquesta tarda rebrà la visita de l’Ajax, el seu principal perseguidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)