Barça

Un Barça orgullós salva un punt contra un gran Girona

Duel català. Els blaugrana s’han avançat gràcies a Messi però els gironins han aprofitat la superioritat per l’expulsió de Lenglet per capgirar el marcador amb dos gols d’Stuani i Piqué ha signat l’empat final

El Barça ha deixat escapar els seus primers punts de la temporada després d’empatar a dos contra el Girona, que durant alguns minuts ha anat per davant en el marcador gràcies a dos gols d’Stuani. Però Piqué ha salvat un punt pels blaugrana, que s’havien avançat gràcies a un gol de Messi i que durant molts minuts han jugat en inferioritat per l’injusta expulsió amb vermella directe de Lenglet, titular per primer cop en la lliga.

Amb una setmana amb tres partits, Ernesto Valverde ha decidit fer canvis en l’onze inicial i fer jugar a tres dels quatre fitxatges d’aquesta temporada. Lenglet, que haurà de jugar contra el Tottenham per l’expulsió d’Umtiti contra el PSV, ha acompanyat Piqué al centre de la defensa mentre que Arturo Vidal i Arthur han flanquejat Busquets com a interiors. Al lateral dret, Semedo ha rellevat Sergi Roberto. A dalt, s’ha mantingut el trident. Eusebio també ha fet rotacions al seu equip, la més sorprenent la suplència de Borja García.

El Barça ha estat el dominador en els minuts inicials del partit, impedint la sortida del Girona, que ha vist com en la majoria d’estona la possessió de la pilota era blaugrana i a la seva meitat del camp. Bounou ha impedit el gol de Messi en el minut 12 però poc després no ha pogut fer res perquè l’argentí avancés el Barça després d’una bona jugada per la banda dreta entre Semedo i Arturo Vidal, que l’ha assistit. A la mitja hora, Piqué ha tret de la línia de gol una rematada de Portu i en el minut 35 el partit ha canviat per complet amb l’expulsió de Lenglet amb vermella directe. Gil Manzano li ha ensenyat després que Del Cerro Grande, l’àrbitre del VAR, ha interpretat intencionalitat en un cop de colze del francès a Pere Pons. Els de Valverde han perdut el control i a l’últim minut del primer temps Stuani ha aprofitat un seguit d’errades defensives, de Busquets i de Piqué, per empatar després d’una centrada d’Aday.

Al segon temps, Dembélé ha estat el sacrificat per donar entrada a Umtiti però ha estat el Girona qui s’ha avançat de nou gràcies a un gol de Stuani, que ha aprofitat un refús a un xut de Portu. Valverde ha reaccionat fent entrar Rakitic i Coutinho per Arthur i Arturo Vidal i el Barça ha guanyat en confiança. Messi ha avisat amb dos llançaments de falta, el primer ha anat al travesser, i el segon l’ha enviat Bounou a córner, però en el minut 63 Piqué ha fet el dos a dos després d’un córner picat des de l’esquerra. Malgrat jugar en inferioritat, el Barça ha estat millor en els minuts finals i ha pogut fer el tercer en ocasions de Luis Suárez i Umtiti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)