Barça

Vidal continua emprenyat

Vist i no vist. El migcampista xilè torna a mostrar la seva disconformitat amb el poc protagonisme que està tenint a través de les xarxes socials, però després esborra el missatge

Arturo Vidal no està encaixant bé el poc protagonisme que està tenint en el Barça en aquest tram inicial de temporada. El xilè, que a Londres va jugar els últims minuts de partit, va enviar un missatge a través de les xarxes socials, una cara d’emprenyat, que després va esborrar. Aquell missatge no va caure bé ni al vestidor ni en el club, tot i que Guillermo Amor va explicar a València que ningú s’havia dirigit al migcampista demanant explicacions.

L’emprenyada d’Arturo Vidal, que ahir va volar cap a Miami per incorporar-se a la seva selecció, va tenir continuïtat a Mestalla, on va estar escalfant durant molts minuts i no va entrar al camp. Una altra vegada a les xarxes socials, va enviar un missatge que pot interpretar-se malament. “Amb els Judes un no es baralla, ells es pengen sols”, va ser el text que va escriure acompanyat d’una fotografia seva a la banqueta del camp del València. Arturo Vidal, que pensava tenir més minuts en el Barça en aquest inici de temporada, va decidir esborrar aquest missatge poc després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)