Barça

Bones notícies; Luis Suárez i Sergi Roberto, amb el grup

Entrenament. El primer equip del FC Barcelona continua preparant el partit contra el líder de la lliga, el Sevilla, amb les grans novetats del davanter uruguaià i el migcampista reusenc

L’aturada de seleccions ha comportat una lesió per a Thomas Vermaelen, que estarà sis setmanes de baixa, i que ha deixat l’eix de la defensa del Barça sota mínims, amb només Piqué i Lenglet com a jugadors disponibles perquè Umtiti continua lesionat. Però no tot són males notícies per a Ernesto Valverde perquè en la sessió preparatòria al camp 2 de la ciutat esportiva ja s’hi va poder veure Luis Suárez i Sergi Roberto fent part del treball amb el grup. El davanter uruguaià va renunciar a jugar els dos amistosos contra Corea del Sud i el Japó per seguir un pla específic a Barcelona i eliminar les seves molèsties al genoll dret. Suárez va acabar el duel contra el Tottenham a Wembley amb força dolor i ja va estar a punt de perdre’s el partit de Mestalla contra el València.

L’uruguaià necessita recuperar el seu màxim nivell perquè, a l’equip, li fa falta la seva capacitat golejadora. Només ha marcat tres gols en els 11 primers partits oficials i se l’ha vist baix de forma, malgrat que continua mantenint intacta la confiança del tècnic, que l’ha fet jugar en tots els partits i només el va deixar a la banqueta contra el Leganés, quan va entrar al camp en el 61’. A més a més, els tres pròxims partits del Barça són contra rivals d’entitat. El primer és el Sevilla, actual líder del campionat; després qui visitarà el Camp Nou serà l’Inter de Milà en la Champions, i el dia 28 hi ha el gran clàssic contra el Real Madrid. En tots aquests enfrontaments serà imprescindible disposar de la millor versió de Luis Suárez. Sergi Roberto es va fer una elongació al recte anterior de la cama dreta en el partit contra l’Athletic Club i mentre ha estat de baixa el seu substitut al lateral ha estat Semedo.

En l’entrenament també va quedar força clar que Ernesto Valverde sembla confiar en Chumi com l’opció del filial per suplir les absències al centre de la defensa. El central del Barça B es va exercitar per segon dia consecutiu amb el primer equip i tot fa pensar que ha passat davant dels seus companys en el filial, Jorge Cuenca i Óscar Mingueza. No va ser l’únic membre del B que també va entrenar-se. També ho van fer Jokin Ezkieta, Iñaki Peña, O. Busquets, Riqui Puig i Mujica. Qui ahir es va reincorporar a la feina va ser Sergio Busquets.

Un dels jugadors que encara no ha tornat és Arturo Vidal, que ha jugat els dos partits complets amb Xile. El migcampista, que va recordar que feia molts mesos que no jugava dos partits complets seguits, sembla que arriba a Barcelona amb un canvi d’actitud després de les seves polèmiques reaccions a les xarxes per la falta de minuts: “Ara me’n vaig amb totes les ganes a Barcelona per guanyar-me un lloc i lluitar tot el que ve.”

LUIS SUÁREZ

Ha estat seguint un pla específic per eliminar les molèsties al genoll dret

EL CENTRAL DEL B

Chumi entrena per segon dia consecutiu i sembla que sigui l’escollit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)