Barça

Oportunitat per a Dembélé, que progressa massa lent

La sorpresa. Descartat Messi, Valverde va ser ambiciós a Milà i en lloc de continuar confiant en Rafinha com a extrem, va apostar pel davanter francès, que alterna bones accions i pífies

En l’absència de Leo Messi, el jugador escollit per Ernesto Valverde per substituir-lo havia estat Rafinha, un perfil de futbolista que li garantia bona associació al davant, capacitat per moure’s en diverses posicions del camp i també capacitat de sacrifici defensiu. Unes característiques que equilibraven molt l’equip. Rafinha va fer un gran partit contra l’Inter al Camp Nou, on va marcar, i també va estar força bé en el clàssic, sobretot en la pressió i sense pilota.

Ahir, però, Valverde va decidir ser més atrevit i va sortir d’entrada amb Ousmane Dembélé, que feia un mes que no era titular en el Barça després d’haver estat un dels protagonistes en l’inici de temporada, si no tenim en compte el partit de copa del Rei contra la Cultural Leonesa. El davanter francès va ser premiat pel seu important gol en el partit de lliga contra el Rayo Vallecano i perquè Valverde sap que Dembélé és un futbolista que necessita minuts i confiança per donar el millor de si mateix.

En el partit contra l’Inter va estar força actiu però com sol passar-li va alternar bones accions individuals amb algunes errades, també de concepte de joc. Massa pèrdues de pilota en un equip que sobretot es veu castigat quan no té la possessió. Va perdre un total de nou pilotes però en va recuperar quatre. Malgrat que progressa, encara ho fa massa lent. Va ser el primer a posar a prova la porteria de Handanovic, ja en el primer minut i en la segona meitat va estar a punt de fer un gol similar al que va marcar al Sevilla en la supercopa. En el minut 66 també va tenir una bona ocasió després d’un bon retall sobre el defensa. El refús de la seva rematada, el va recollir Luis Suárez, que sense angle va rematar al lateral de la xarxa. En el minut 80, Valverde el va retirar del camp per donar entrada a Malcom, que quan només feia dos minuts que era sobre la gespa va marcar.

Dembélé va estar irregular però algunes de les seves xifres en el partit del Giusseppe Meazza no estan del tot malament. Va fer una passada de mèrit bona. Va fer tres centrades a l’àrea i els seus tres xuts van anar entre els tres pals. També va ser víctima d’una falta.

DADES

Va perdre nou pilotes en els 80 minuts i els seus tres xuts van anar entre els tres pals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)