Barça

Harry Kane manté vives les possibilitats dels ‘spurs’

Els rivals. Dos gols del davanter anglès en la recta final (78’ i 89’) permeten a l’equip londinenc remuntar un gol matiner del PSV

tOTTENHAM 2 PSV 1

TOTTENHAM:Gazzaniga; Aurier (Trippier, 75’), Alderweireld, Sánchez, Davies; Winks, Eriken, Moura (Lamela, 62’); Son (Llorente, 75’), Alli i Kane.PSV EINDHOVEN: Zoet; Angeliño, Viergever, Schwaab, Dumfries; Rosario, Pereiro (MaleN, 73’), Hendrix; Bergwijn (Gutiérrez, 86’), De Jong (Sainsbury, 81’) I Lozano.GOLS:0-1, (2’) De Jong; 1-1 (78’)i 2-1 (89’) KaneÀRBITRE:Ivan Kružliak (Eslovàquia). Va amonestar amb targeta groga Son, Trippier (Tottenham) i Lozano (PSV)

Dos gols de Harry Kane en l’últim tram de partit van permetre al Tottenham mantenir les esperances d’accedir als vuitens de la Champions. El 2-1 definitiu va arribar en l’últim minut de partit, quan Kane va rematar de cap al fons de la porteria del PSV una bona centrada per la banda esquerra de Ben Davies.

Deu minuts abans, el golejador anglès ja s’havia encarregat d’equilibrar el marcador (1-1) després que el conjunt holandès, amb una estratègia molt defensiva, s’avancés amb un gol matiner de De Jong (2’). Ara els spurs són tercers de grup amb 4 punts, a tres de l’Inter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)