Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Ho hem fet tot per guanyar, però ens ha faltat efectivitat”

Com tot el barcelonisme, Ernesto Valverde va acabar el partit contra l’Inter de Milà amb un regust agredolç a la boca, ja que tot i que el Barça va veure com perdia dos punts i la primera posició del grup en l’últim sospir, ho va fer després de signar un molt bon partit, un dels millors de tota la temporada. “Volíem classificar-nos, però sobretot guanyar i ser primers. Ho hem fet tot per endur-nos els tres punts, hem pressionat bé, combinar i atacat, però ens ha faltat efectivitat en els últims metres”, va afirmar l’entrenador, que va explicar per què en alguns moments del duel el Barça va aturar el ritme. “Hi ha hagut alguns moments en què semblava que el partit passava a ser d’anada i tornada, i era quan més patíem. Per això hem optat per aturar el ritme i ajuntar línies.” Valverde, a més, va lloar el potencial psicològic de l’Inter de Milà, capaç de no rendir-se mai. “Té un ADN de no entregar-se mai. Ho va fer contra el Tottenham, el PSV i contra nosaltres, això també és important. No sé fins on pot arribar en la competició.”

Pel que fa als noms propis, Ernesto Valverde es va mostrar content pel gol de Malcom i va explicar per què Leo Messi no es va vestir de curt. “Volíem que viatgés tot l’equip i Messi que provés sensacions en els entrenaments, però hi havia risc en un partit del nivell d’aquest. No sabíem què podia passar en una caiguda incontrolada. N’hem parlat amb ell i hem decidit que el més convenient era que no participés.” El tècnic del Barça, a més, va tenir bones paraules per a Luis Suárez. “No ha marcat, però ha fet un partidàs. Ha pressionat des del primer minut i s’ha barallat amb tots els rivals. Només li puc dir que insisteixi.”

MÉS POSSESSIÓ

“Hem aturat el ritme per evitar que el partit fos d’anada i tornada”

INTER

“Té un ADN de no entregar-se mai. Ho va fer contra el Tottenham, el PSV i contra nosaltres”

MESSI

“N’hem parlat. No sabíem què podia passar en una caiguda incontrolada”

SUÁREZ

“No ha marcat, però ha fet un partidàs. Només li puc dir que insisteixi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)