Barça

L’equip supera amb una nota excel·lent l’absència de Messi

Grup fort. El Barça certifica contra l’Inter el seu potencial col·lectiu signant un altre partidàs sense el seu gran líder

“Sense Leo, ens tocarà fer un pas endavant”, va recordar Ernesto Valverde després del partit contra el Sevilla, aquell en què el barcelonisme va quedar glaçat en comprovar que el Barça hauria d’afrontar el primer tram decisiu de la temporada sense Messi. I és que després de tants i tants enfrontaments amb l’argentí traient les castanyes del foc, les circumstàncies van posar en el punt de mira el nivell col·lectiu de l’equip, que hauria d’enfrontar-se a l’Inter de Milà i al Real Madrid sense el seu gran líder, i després d’una segona meitat força preocupant contra el Sevilla.

I en un primer moment el Barça va respondre amb nota, i amb un Luis Suárez motivat per a la causa. Primer, superant al Camp Nou els neroazzurri i els blancs amb claredat, i mostrant un joc coral i solidari que va fer les delícies de tothom. Les bones sensacions, però, es van trencar una mica a Vallecas, en un partit en què el Barça va tornar a mostrar una mala imatge, tot i que finalment l’orgull va salvar els mobles, i una altra vegada amb un Luis Suárez majúscul. Faltava, doncs, la revàlida definitiva, un desplaçament de primer ordre, San Siro, una prova de foc que per uns moments va semblar que desapareixia en entrar Messi en la convocatòria. A l’hora de la veritat, però, Valverde, els serveis mèdics i el mateix jugador van considerar que participar tan aviat en un partit podia ser un gran risc, ja que una mala caiguda ho podria fer anar tot en orris, així que el Barça es va veure damunt de la gespa del Giuseppe Meazza un altre cop sense Messi. I la resposta va tornar a ser de matrícula d’honor, ja que l’equip va fer un partidàs, en què va mostrar molta personalitat, va ser capaç de fer ballar l’Inter amb un joc precís i preciós, només enterbolit per la falta d’eficàcia en la rematada final. “Tot l’equip ha fet un pas endavant sense el nostre millor jugador. Potser l’única taca va ser el partit contra el Rayo Vallecano”, va dir Sergio Busquets després del duel contra l’Inter.

Ara falta per veure si s’ha acabat d’una vegada per totes el mal tràngol d’haver de jugar sense Messi o si, per contra, l’argentí torna a quedar-se fora de la convocatòria contra el Betis per aprofitar l’aturada per recuperar-se del tot. La gran realitat, però, és que ningú tremolarà si el 10 no apareix en l’alineació de Valverde, un fet que fa un parell de setmanes hauria semblat un miracle.

LA FRASE

Tot l’equip ha fet un pas endavant sense Messi, el nostre millor jugador
Sergio Busquets
migcampista del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)