Barça

Punt final a la bona ratxa en lliga al Camp Nou

Balanç a casa. L’anterior ensopegada es remuntava al 10 de setembre del 2016, quan l’Alavés va sorprendre imposant-se per 1-2 a l’estadi

L’ensopegada contra el Betis suposa posar fi a una ratxa d’imbatibilitat del Barça al Camp Nou en partits de lliga que s’allargava més de dos anys. De fet, calia remuntar-se fins al 10 de setembre del 2016 –amb Luis Enrique a la banqueta– per trobar l’anterior derrota local blaugrana en el campionat. En aquella ocasió el botxí va ser l’Alavés, que va imposar-se per 1-2, empès pels gols de Deyverson (39’) i Ibai Gómez (64’), que van contrarestar el del ja exblaugrana Jérémy Mathieu (46’). Des d’aquell duel de la tercera jornada del curs 2016/17, el Barça no havia tornat a encaixar cap ensopegada a casa en la lliga. En total 42 jornades, amb un balanç de 34 victòries i vuit empats. De fet, aquesta consistència va ser clau per escriure la temporada passada un nou rècord d’imbatibilitat en la lliga, deixant-lo en 43 jornades.

El Betis, però, va tornar a posar el marcador blaugrana a zero amb el 3-4 d’ahir a l’estadi, que va tornar a registrar una bona entrada (83.174 espectadors). La derrota trenca la bona dinàmica del Barça en les últimes setmanes, imposant-se a rivals d’entitat com ara el Sevilla, l’Inter de Milà i el Madrid, a qui va endossar un 5-1. Els quatre gols encaixats ahir reflecteixen la irregularitat defensiva dels de Valverde, tot i que fins ahir no havien encaixat més de dos gols en un partit.

AL CAMPIONAT

El Barça ha estat 42 jornades imbatut a casa (34 victòries i vuit empats)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)