Barça

Messi: “És bo que la lliga estigui més competida que mai”

Barça. El capità blaugrana ha rebut el trofeu Pichichi i el Di Stefano, com a màxim golejador i millor jugador, respectivament, de la lliga 2017/18

Leo Messi ha rebut aquest matí, en una gala organitzada pel diari Marca, el premi que l’acredita com a Pichichi de la lliga 2017/18, i també el trofeu Di Stefano, com a millor jugador de la lliga passada. L’argentí, que va marcar 34 gols en la competició domèstica ha parlat el dia després de la derrota contra el Betis al Camp Nou, el dia que va tornar a jugar després de la seva lesió al braç. Messi admet que al principi del partit no les tenia totes. “Estic bé, sempre queda una mica de por a una caiguda, però a mesura que passaven els minuts, em vaig anar deixant anar”, ha afirmat el blaugrana, que ha confessat que “tenia ganes d’estar al camp”. Messi ha celebrat la gran competitivitat de la lliga, en què equips poc habituals estan en posicions de dalt. “És bo que la lliga estigui més competida que mai. Res és fàcil, qualsevol pot guanyar a qualsevol i espero que això sigui així durant molt de temps”, ha assegurat el crac de Rosario, que valora més “la importància que la bellesa” dels seus gols.

El porter de l’Atlético Jan Oblak, proper rival del Barça a la lliga, ha rebut el trofeu Zamora –va rebre 22 en 37 partits– mentre que el jugador del Celta Iago Aspas ha rebut –no en persona, perquè està concentrat amb al selecció espanyola– el trofeu Zarra, com a màxim golejador espanyol, amb 22 gols. Marcelino ha rebut el premi Miguel Muñoz al millor entrenador pel seu paper a la banqueta del València, a qui va classificar per a la Champions League, mentre que Carlos del Cerro Grande ha rebut el premi Guruceta al millor àrbitre.

Rubi, millor tècnic de segona

Joan Francesc Ferrer Rubi també ha recollit un premi. Ha estat el de millor entrenador de segona divisió. L’actual tècnic de l’Espanyol, amb qui està fent una gran temporada, se l’ha endut gràcies a l’ascens que va aconseguir amb l’Osca.

A més, l’equip infantil A femení es va endut el premi Puerta-Jarque pel joc net gràcies a deixar-se marcar un gol pel Barça després d’haver marcat mentre una jugadora blaugrana estava a terra queixant-se de dolor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)