Barça

Alba vol tancar la polèmica

Missatge conciliador. “No s’ha d’oblidar el passat perquè no ha passat res entre ell i jo. Mai hem discutit”, manifesta Jordi Alba quan se li pregunta sobre la seva relació amb Luis Enrique una vegada reintegrat al combinat espanyol

La polèmica generada arran de l’absència de Jordi Alba en les dues anteriors convocatòries del combinat espanyol, ja amb Luis Enrique com a nou seleccionador, va multiplicar l’interès pel que diria el lateral blaugrana ahir en roda de premsa, una vegada reintegrat a la llista d’internacionals del tècnic asturià. “No s’ha d’oblidar el passat perquè no ha passat res entre ell i jo, mai hem discutit”, va manifestar el jugador, que va transmetre un discurs destinat a apaivagar els comentaris sobre el distanciament sorgit entre ell i Luis Enrique en l’última època de l’asturià a la banqueta del Barça. Tot plegat impulsat per unes declaracions d’Alba en què assenyalava que amb l’arribada d’Ernesto Valverde li aniria millor pel que fa als minuts jugats. “Al final tot es treu de context, no me’n penedeixo de dir que vull jugar més. És una decisió de l’entrenador. Amb Valverde tinc una relació increïble i si demà no m’hi posa m’hauré de fotre”, va manifestar.

El lateral blaugrana va explicar que Luis Enrique el va ajudar “moltíssim” quan aquest va dirigir el primer equip blaugrana, entre el 2014 i el 2017. “Em sembla una persona molt bona. Després pren les seves decisions, però mai he tingut cap problema amb ell. Li estic agraït per tornar a la selecció. Em va rebre com a la resta de companys”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)