Barça

El Premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus visita l’entrenament del Barça

Barça. El guanyador del premi l’any 2006 ha saludat al cos tècnic i els futbolistes que no han marxat amb les seves seleccions

Visita de luxe avui a la ciutat esportiva Joan Gamper. El primer equip del Barça ha rebut la visita del guanyador del Premi Nobel de la Pau l’any 2006, el bengalí Muhammad Yunus, que ha pogut saludar el cos tècnic blaugrana i als futbolistes que no han marxat amb les seves seleccions. Acompanyat pel vicepresident esportiu Jorid Mestre, Yunus ha saludat alguns jugadors, entre els quals Leo Messi, a qui ha elogiat. “Ell és una personalitat a tot el mon, és un dels esportistes més grans del món de tots els temps. És una gran influencia i molta gent jove l’admira i és un exemple per a ells”, ha afirmat Yunus als mitjans del FC Barcelona.

Muhammad Yunus ha assegurat que al seu país hi ha molta afició blaugrana. “Tothom a Bangladesh estima el Barça”, ha assegurat, i considera que el potencial del club blaugrana es podria utilitzar més enllà de l’esport. “Per què no fem servir tota aquesta força de l’esport per a temes socials, per transformar la societat? Com podem fer que l’esport sigui profitós socialment no només des del punt de vista de l’entreteniment o des del negoci econòmic? És el que estem treballant. Podem aprofitar el potencial social de l’esport per transformar algun aspecte de la societat”, s’ha preguntat Yunus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)