Barça

Picada d’ullet de De Jong al Barça

Mercat. “Sovint busco vídeos de Xavi i Iniesta”, explica el migcampista holandès de l’Ajax, que sobresurt entre els candidats per reforçar el mig del camp blaugrana la pròxima temporada

Fa mesos que el nom de Frenkie de Jong destaca entre els futuribles del Barça. De fet, el club blaugrana ja va temptejar l’opció d’incorporar-lo l’estiu passat, però va topar amb les elevades exigències de l’Ajax a l’hora de negociar el preu del traspàs del jove migcampista holandès de 21 anys. El futbolista, que per les seves característiques es veu com un relleu de Sergio Busquets, ha fet diversos gestos de complicitat amb el Barça. L’ultim ha estat en una entrevista a la revista Voetball Internacional. “Sovint busco vídeos per aprendre de Xavi i Iniesta”, ha declarat el futbolista, ja consolidat a la zona ampla de l’Ajax i que ja ha estat cridat per Ronald Koeman en les últimes convocatòries del combinat holandès. En l’entrevista, també fa referència a Leo Messi i l’elogia: “El veig per Youtube. Em diverteix i m’encanta el que fa, però no per jugar com ell perquè això és impossible.” De cara al futur proper, comenta que és difícil escollir equip entre els deu millors on desitjaria jugar en un futur.

Un altre futbolista de l’Ajax que se situa en l’òrbita blaugrana és el central Matthijs de Ligt. En l’entrevista a Voetball Internacional, De Jong pronostica que el seu actual company canviarà d’aires –sense especificar quin podria ser el seu nou destí– i que el traspàs serà “per uns 68 milions d’euros”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)