Barça

Griezmann: “No va ser fàcil rebutjar al Barça”

Futbol. El francès assegura que Simeone va ser “decisiu” per quedar-se a l’Atlético

Antoine Griezmann no es penedeix d’haver escollit, l’estiu passat, l’Atlético per davant del Barça, a qui s’enfrontarà dissabte per primer cop després de rebutjar la seva oferta. En una entrevista a Canal Football Club, el francès assegura, però, que li va costar prendre la decisió. “Va ser una decisió difícil de prendre. Tens al Barça que et vol, et truca, et mana petits missatges de part dels jugadors o parles amb la família. I després està el club on ets, on ets un jugador important. I l’Atlético fa un projecte al voltant teu, fa esforços perquè et quedis, ja sigui en forma de sou o esportiu. No va ser fàcil rebutjar el Barça”, afirma el davanter colchonero, que senyala Diego Simeone com a peça clau en la tria. “El que va canviar el sentit de la decisió va ser l’entrenador i els meus companys. Després d’un partit en què em van xiular, van venir a casa per sorpresa per calmar-me, parlar amb mi i demostrar-me que tenia la seva confiança”, ha explicat.

Griezmann ha assegurat que l’atreia la possibilitat de jugar amb Leo Messi però admet que l’Atlético “ho van fer tot” perquè es quedés: “Van parlar amb mi, em van pujar el sou... Van fer tot el possible per demostrar-me que era casa meva i que no havia de marxar.” El francès v a protagonitzar un dels serials de l’estiu, que va resoldre en un documental titulat La decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)